aanvragen kunstenplan 21-24

aanvragen kunstenplan 21-24

Afgelopen najaar en begin van dit jaar zijn we druk bezig geweest met het schrijven van ons activiteitenplan voor de periode 2021-2024. Dit hebben we ingediend bij de gemeente Eindhoven, provincie Noord-Brabant en het Fonds Podiumkunsten.

We hebben veel mooie plannen voor de toekomst: een aantal grote locatietheatervoorstellingen op bijzondere plekken en kleinere happenings en ontmoetingen samen met maatschappelijke groepen en organisaties. Deze zomer weten we of we deze plannen mogen gaan realiseren de komende jaren. Met name het beschikbare budget van Fonds Podiumkunsten is voor de meerjarige subsidies flink overvraagd. Het FPK geeft aan dat het maken van scherpe keuzes bij toekenning onvermijdelijk is. Wij hebben vertrouwen in onze plannen en hopen dan ook op een positieve uitkomst.

In afwachting van de uitslag in augustus, werken wij, in deze vreemde coronawereld, achter de schermen door aan onze nieuwe theatrale installatie Torpor die op Over het IJ in juli in première gaat en bereiden we ons voor op de reprise van Stallerhof eind augustus, begin september op de Genneper Hoeve.

Afslag Eindhoven