dringende oproep: het belang van Afslag Eindhoven

dringende oproep: het belang van Afslag Eindhoven

Beste bezoeker, collega, partner, maker,
 
In juni presenteerde de Provincie Noord-Brabant de uitkomsten van de meerjarige subsidie 2021-2024. Afslag Eindhoven werd positief beoordeeld, maar krijgt geen subsidie van de Provincie.
 
De afgelopen 13 jaar hebben we gebouwd aan onze artistieke signatuur en zijn we uitgegroeid tot ambassadeur van cultureel Brabant. We werken samen met spelers, makers en publiek van jong tot oud en van bedrijfsleven tot theaterfestival. We zien onszelf daardoor als een belangrijke schakel  het Brabantse culturele veld. Zonder de financiële steun van de Provincie wordt het voortbestaan van Afslag Eindhoven ernstig bedreigd. Onze toekomst en daarmee onze rol in de culturele sector is zeer onzeker. Het advies van de Provincie is in onze ogen een onderschatting van ons belang voor Brabant en vernietiging van bewezen kwaliteit.

Maar, dit kunnen wij zelf wel zeggen, belangrijker is het als jullie dat over ons zeggen. Daarom willen we je vragen om als bezoeker, collega, partner en/of maker een reactie te geven op onze dringende vraag:

Wat is volgens jou het belang van Afslag Eindhoven voor Brabant?

Je kunt je reactie sturen naar publiciteit@afslageindhoven.nl.

Jullie berichten zullen we toevoegen aan ons bezwaarschrift richting de Provincie. Wij zijn namelijk nog lang niet klaar om te stoppen met Afslag Eindhoven. Hopelijk Brabant ook niet met ons.

Alvast heel erg bedankt!

Afslag Eindhoven