Theatergezelschap Afslag Eindhoven

Reacties

 • Onder het Melkwoud

  Ineke Holtwijk

  2 jaar geleden

  Het was indrukwekkend. De tekst is prachtig maar moeilijk. De acteurs vond ik geweldig, makkelijk wisselend van rol. Ze namen je echt mee. De muzikant was geweldig. Locatie goed gebruikt. Droeg bij tot de sfeer. Decor uitgelezen. Belichting en techniek perfect: heel mooi hoe stemmen als in een droom door elkaar gewoven worden. Kortom, een theaterbelevenis van superieure klasse.

 • Onder het Melkwoud

  Koen

  2 jaar geleden

  Onder het Melkwoud is in deze vorm de ideale combinatie van acteerprestaties, interpretatie, vormgeving en gebruik van het landschap. Een heerlijke theaterproductie die wat mij betreft als één van de hoogtepunten van Oerol 2017 geldt. By the way: hulde aan de techniek/muziek. Klonk als een klokje.

 • Onder het Melkwoud

  Ellen Van Beveren

  2 jaar geleden

  Indrukwekkende voorstelling op een mooie plek in de duinen.

 • Onder het Melkwoud

  Yvonne Brand

  2 jaar geleden

  Het was een razend vette voorstelling. . Dankjewel voor de magie

 • Onder het Melkwoud

  Bert Van de Belt

  2 jaar geleden

  Was voor ons de mooiste voorstelling die we dit jaar gezien hebben en erg goed gespeeld!

 • Onder het Melkwoud

  Koen Mijnheer

  2 jaar geleden

  Heerlijke voorstelling, prachtig gespeeld, meeslepend, ontroerend en technisch perfect. Hulde aan de hele crew

 • Onder het Melkwoud

  Moon Saris

  2 jaar geleden

  Met het ruige landschap tegen de bosrand, langs het fietspad tussen dorp en duin achter Lies, koos Afslag Eindhoven de perfecte plek voor de kleine gemeenschap die in Onder het Melkwoud in poëtische bewoordingen stukje bij beetje haar geheimen prijsgeeft. Aan de ene kant gekaderd door een steiger met lantaarns voor de muziek en enkele sterke monologen, aan de andere door een doorkijkje naar een heuveltop via wat grafstenen en met aan de achterkant een prachtig geïntegreerd, bestaand hek dat open of dicht ruimte geeft voor glorieuze opkomsten en schaamtevolle afgangen. En hoewel de vallende avond beide keren dat ik er was toenemende frisheid bracht, werd het op de ruime speelvloer daartussen, bemenst door dubbel- en tripeltollen spelende topacteurs, allengs broeiender en heter en spannender. Mooi ook hoe de maan die er volgens de tekst van Dylan Thomas, speels en krachtig vertaald door Hugo Claus, niet was, in werkelijkheid enkele avonden de show mocht stelen. Locatietheater op z’n best.

 • Onder het Melkwoud

  Bart

  1 jaar geleden

  donderdagavond 23 augustus. een prachtige zomeravond met ene prachtig spel. Er gebeurd veel , maar wat er gebeurd is fantastisch. De chaos in vertellingen, de metamorfoses van de spelers. De geweldige muziek. Omgeving, natuur en belichting. Het verhaal wat volgens mij voor iedereen herkenbare situaties heeft. Heel goed gespeeld door de acteurs. Boeiend, verslavend (ik wil meer), kleurrijk, passievol, humor, dromerig, mooi. Voor mij persoonlijk nog verrassend omdat Rogier Schippers en Martijn Crins ook speelden op de Boulevard Festival. Een minpunt vond ik de bankjes waarop het publiek moest zitten. Te dicht op elkaar en zeer oncomfortabel, meer dan eens een knie in je rug of gehijg in je nek. .

 • Onder het Melkwoud

  Ilse van Lith

  1 jaar geleden

  Ik heb gisteravond ademloos naar jullie gekeken. Wat een voorstelling! Zinderend, sensueel, ontroerend, en dit alles afgetekend tegen het prachtige rauwe en ongerepte decor van De Genneper Parken. Ook de muziek kroop in alle haarvaatjes. Respect!

 • Stallerhof

  Desiree Kortooms

  3 maanden geleden

  Prachtige voorstelling. Mooie plek. Lekker gegeten.