schoolvoorstelling in samenwerking met het zuid land

schoolvoorstelling in samenwerking met het zuid land

Voor het najaar 2019 staat er een nieuwe schoolvoorstelling op de planning. Met deze voorstelling, speciaal voor jongeren, trekken we vanaf november 2019 tot en met maart 2020 langs middelbare scholen in Noord-Brabant. Voor de ontwikkeling en regie, die ge├»nspireerd is op de tekst en plannen van Stallerhof, werken we samen met twee jonge makers van het gezelschap het zuid land.

Het zuid land
Jorg van den Kieboom en Hidde Brouwers studeerden in 2014 af aan de Fontys Academie voor Theater. Jorg studeerde cum laude af en hij won tevens de prestigieuze Jaques de Leeuwprijs en de Fontys Entreeprijs. In 2016 richtten ze samen het gezelschap het zuid land op waarmee ze momenteel een voorstelling ontwikkelen bij de broedplaats Het Makershuis in Tilburg. Beiden zijn gefascineerd door de drijfveren van menselijk gedrag en gebruiken filmische stijlmiddelen en een absurdistische invalshoek om die al makend en tonend te onderzoeken.

Meer informatie of boeken?
Bij de ontwikkeling van de voorstelling worden Hidde en Jorg begeleid door Gerrie Fiers. Voor meer informatie over het boeken van de voorstelling op jouw school met eventuele bijbehorende educatie en workshops, kun je contact opnemen met Gerrie Fiers: gerrie@afslageindhoven.nl.