Theatergezelschap Afslag Eindhoven

Tussen het witloof en rabarber staan de voetafdrukken van een man. Wandelend, rennend en spurtend gaan ze weg. Met zijn voeten, die modder en boomwortels hebben getrotseerd, zet hij  zijn eerste stappen op het warme asfalt. Vanaf dit moment kan hij het succes van de stad ruiken in een parfum van roet en fijnstof. Een wereld vol belofte.

In Melk en Honing voltrekt zich de droom van een man. Een laatste aarzeling, een eerste moment van besluitvaardigheid en de poging om zijn verlangen naar meer te vervullen.

Credits

Een coproductie van Afslag Eindhoven met Anneleen De Smedt.

Spel: Dries De Sutter
Concept en regie: Anneleen De Smedt
Artistieke ondersteuning: Gerrie Fiers
Foto: Paul Beekhuis

Zeecontainerprogramma OVer het IJ Festival

Over het IJ Festival
Van 5 tot en met 14 juli vindt de 27e editie van Over het IJ Festival plaats. Dit locatietheaterfestival gebruikt de stad als inspiratiebron én podium. Hier wordt avontuurlijk locatietheater van nieuwe en gevestigde makers gepresenteerd op bijzondere binnen- en buitenlocaties op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.

Zeecontainerprogramma
In coproductie met theatermaker Anneleen De Smedt, die in 2017 en 2018 in Onder het Melkwoud speelde, maakt Afslag Eindhoven de containervoorstelling Melk en Honing. In 2018 studeerde Anneleen cum laude af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten als docerend theatermaker en momenteel maakt ze jongerenvoorstellingen bij NT Gent. Deze voorstelling is onderdeel van het zeecontainerprogramma van Over het IJ Festival, waarbij jonge makers binnen een ontwikkeltraject met artistieke en productionele begeleiding een mini-locatietheatervoorstelling in, op of om een zeecontainer ontwikkelen. Melk en Honing speelt van 5 t/m 14 juli 10 dagen lang een aantal keer per dag.