roadkill

unboxedvoorstelling over het ij festival door marieke reijnen en luka krijbolder

Afslag Eindhoven biedt om het jaar een jonge maker de gelegenheid een ‘Unboxed-voorstelling’ te maken. Deze voorstellingen spelen op het Over het IJ Festival te Amsterdam en zijn onderdeel van een wandelroute over het festivalterrein. Marieke Reijnen en Luka Krijbolder worden bij deze voorstelling begeleidt door regisseur Gerrie Fiers.

Roadkill – een walgelijk schitterende nachtmerrie bij daglicht

Je ziet een vrouw op een onbestemde plaats, ze lijkt verdwaald, jij komt dichterbij. Op het eerste gezicht lijkt ze kwetsbaar, maar in haar schuilt een duister wezen. De grenzen van wat menselijk is vervagen steeds meer en langzaam word je een donkere wereld ingezogen.

Regisseur Marieke Reijnen en acteur Luka Krijbolder zijn locatietheatermakers in hart en nieren. Alles wat aanwezig is op een plek wordt meegenomen in de wereld die zij samen tot leven wekken. Zo ook in Roadkill, een luguber verhaal met gruwelen die je eigenlijk niet wil zien. Dus kom vooral kijken!

Toegankelijkheid – Publiek staat tijdens de voorstelling op een grasveld/helling. Rolstoelplaats wellicht mogelijk in overleg.
Taal – geen tekst (language no problem – no words)
Duur – 15 minuten.
Leeftijdsclassificatie -  15+

credits

Regie: Marieke Reijnen | Spel: Luka Krijbolder |  Geluid: Boris de Klerk | Prop: Bas Kaufmann | Foto’s: Paul Beekhuis | Grafisch ontwerp: Merci aan alle vrienden die dit plaatje maakten | Met dank aan: Gerrie Fiers & Over het IJ Festival

foto's

reacties voor "roadkill"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Afslag Eindhoven