zeecontainervoorstelling op Over het IJ

zeecontainervoorstelling op Over het IJ

Een paniekerige performance met facking chille mensen.

Beter.
Ik sta hier gewoon.
Maakt me niet uit.
Lekker man.
Staan.
Iemand zei laatst iets… iets over het bestaan van iets…
Misschien kan ik iets bestellen.
Hé man, alles goed?
Ok.

Een groepje mensen komt bij elkaar in de openbare ruimte, veroordeeld om met elkaar te hangen op deze plek. ‘Ik ga gewoon wel even daarheen..’ is een doorlopende performance met losse lijven, volle hoofden en een hoge adem.

Lara van Hoof (Regie Opleiding Amsterdam, 2020) en Sanne Bokkers (Mime Opleiding Amsterdam, 2020) delen een fascinatie voor ‘dat wat niet gezien mag worden’. Ze leerden elkaar kennen in het project ‘Ik ga misschien wel even zitten’, met Suzan Boogaerdt als begeleider. Voor Over het IJ Festival besloten ze opnieuw de samenwerking aan te gaan.

Kaarten kopen hoeft niet, wel een festivalbandje.

Afslag Eindhoven