isabelle savelkoul is onze nieuwe zakelijk leider

isabelle savelkoul is onze nieuwe zakelijk leider

Per direct neemt Isabelle Savelkoul het zakelijke roer van Afslag Eindhoven over van Cees van Gemert. Met ruim 25 jaar ervaring in de wereld der podiumkunsten zijn we ontzettend blij met haar komst. We kijken uit naar een prachtige samenwerking. En hierbij willen we Cees bedanken voor zijn inzet en vakmanschap de afgelopen 16 maanden.

Isabelle over zichzelf: “Net als Gerrie en Yvonne ben ik mijn hele werkende leven al vervlochten met de podiumkunsten. Mijn liefde voor het vak bracht mij in meer dan 25 jaar op vele plekken, van de jonge makers bij Productiehuis Brabant, tot ambitieuze organisaties als het Koninklijk Concertgebouw en Jheronimus Bosch 500. Sinds 2017 ben ik zakelijk leider van De Kwekerij Theaterproducties en heb ik gemerkt dat ik ervan geniet om met een klein clubje te timmeren aan een authentieke toekomst. Ik verheug me erop om met het sterke tweevrouwschap van Afslag Eindhoven voort te borduren op al het goede dat ze opgebouwd hebben en steeds open te staan om nieuwe wegen te verkennen. Tot binnenkort!”

Afslag Eindhoven