10 jaar Afslag Eindhoven

en dat vieren we met jou!

Op 1 juli maken wij alweer tien jaar theatervoorstellingen op bijzondere locaties. Dat moet gevierd worden. Met eten, drinken, muziek en vertier en een expositie waarin al onze voorstellingen de revue passeren. Met bands en dj’s die zorgen voor de muzikale omlijsting én een bingo vol prachtige prijzen. Kortom: een feestelijke dag waarop we elkaar gaan weerzien. Tot dan!

Groots en meeslepend
Met hart, ziel en zaligheid
Met horten en stoten
In berg en dal, bos en duin
In weer en wind
Tussen droom en daad
Over dood en verderf
Een lach en een traan
Rock en Roll

Door dik en dun, dubbel en dwars

Yvonne en Gerrie

Programma

16.00 deuren open
17.15 Polly & Bruce
17:45 dj’s Ruben en Paul
18.30 we toosten op 10 jaar Afslag Eindhoven
19:15 dj’s Ruben en Paul
20.00 Afslag Eindhoven Bingoshow
21:15 dj’s Ruben en Paul
21.30 Fake Billy & the False Prophets
22:30 dj’s Ruben en Paul

Fake Billy & The False Prophets

Fake Billy & The False Prophets, de garage-trashband van onder andere acteur Martijn Crins, staat bekend om hun energieke liveoptredens waarmee ze festivals, zalen, kelders en garages overhoop hebben gespeeld. Een waardige headliner voor ons feest dus.

Polly & Bruce

Het inmiddels vermaarde duo Polly & Bruce (Sanne en Woody) laten van zich horen. Geniet van hun muziek, onder meer uit de voorstelling Onder het Melkwoud.

Toost!

Er is natuurlijk ook een officieel moment deze dag. Met een woordje van Gerrie en Yvonne en een speech door acteur Rogier Schippers. Met de officiële opening van de expositie over tien jaar Afslag Eindhoven en met de presentatie van het boek ‘Afslag Eindhoven speelt’.

Bingoshow

Tijdens deze Afslag Eindhoven-bingo maak je kans op prachtige Afslag Eindhoven-prijzen. Deze wervelende show wordt gepresenteerd door acteur Steye van Dam.

Reactie's voor "10 jaar Afslag Eindhoven"