de ongelofelijke poging van niemand om iemand te zijn

een brutale zoektocht naar aandacht, erkenning en geliefd zijn

Onder het pak gutst het zweet van hun hoofd, terwijl een grote glimlach vol vacht je toelacht. Uit alle macht proberen ze het publiek voor zich te winnen en tot op het laatste bot vermaak te bieden. Door hun moeheid en anonimiteit heen. Tot de kop en de verhulling te zwaar gaan wegen en het zweet ondraaglijk wordt.

Ze willen gezien worden. Ze willen dat je hen ziet. Want als niemand je ziet, besta je dan überhaupt wel?

 

Schoolvoorstelling
Voor komend najaar staat er een nieuwe schoolvoorstelling op de planning. Met deze voorstelling, speciaal voor jongeren, trekken we vanaf november 2019 tot en met maart 2020 langs middelbare scholen in Noord-Brabant. Voor de ontwikkeling en regie werkt Afslag Eindhoven samen met twee jonge makers van het gezelschap het zuid land. Daarnaast spelen we ook drie openbare voorstellingen: 15 november in LOFT Tilburg, 24 november in Podium Bloos in Breda en 27 november in Pand P in Eindhoven.

verslag van Studio 040

praktische zaken

Locatie: een gymzaal
Vanaf: 3 mavo
Capaciteit: 70 personen
Duur voorstelling: 40 minuten
Kosten: €800 per voorstelling, twee per dag voor €1500.
Periode: november 2019 t/m december 2020
Educatief programma in overleg mogelijk.

meer info & boeken

Voor meer informatie en het boeken van deze voorstelling, kun je contact opnemen met Gerrie Fiers (gerrie@afslageindhoven.nl, 06 28 65  03 40) of Joep Smeets (joep@afslageindhoven.nl, 06 51 79 74 74).

over het zuidland

Jorg van den Kieboom en Hidde Brouwers studeerden in 2014 af aan de Fontys Academie voor Theater. Jorg studeerde cum laude af en hij won tevens de prestigieuze Jaques de Leeuwprijs en de Fontys Entreeprijs. In 2016 richtten ze samen het gezelschap het zuid land op waarmee ze momenteel een voorstelling ontwikkelen bij de broedplaats Het Makershuis in Tilburg. Beiden zijn gefascineerd door de drijfveren van menselijk gedrag en gebruiken filmische stijlmiddelen en een absurdistische invalshoek om die al makend en tonend te onderzoeken.

credits

Concept en regie: het zuid land (Hidde Brouwers & Jorg van den Kieboom)
Begeleiding: Gerrie Fiers
Spel: Dries Notelteirs, Cindy Liebregts en Vincent van Woerkom
Scènefoto’s: Paul Beekhuis

reacties voor "de ongelofelijke poging van niemand om iemand te zijn"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Afslag Eindhoven