roadkill

afslag eindhoven presenteert jonge makers: marieke reijnen en luka krijbolder

Roadkill – een walgelijk schitterende nachtmerrie bij daglicht

Je ziet een vrouw op een onbestemde plaats, ze lijkt verdwaald, jij komt dichterbij. Op het eerste gezicht lijkt ze kwetsbaar, maar in haar schuilt een duister wezen. De grenzen van wat menselijk is vervagen steeds meer en langzaam word je een donkere wereld ingezogen.

Regisseur Marieke Reijnen en acteur Luka Krijbolder zijn locatietheatermakers in hart en nieren. Alles wat aanwezig is op een plek wordt meegenomen in de wereld die zij samen tot leven wekken. Zo ook in Roadkill, een luguber verhaal met gruwelen die je eigenlijk niet wil zien. Dus kom vooral kijken!

Toegankelijkheid – Publiek staat tijdens de voorstelling. Zeer rolstoelvriendelijk.
Taal – geen tekst (language no problem – no words)
Duur – 15 minuten.
Leeftijdsclassificatie -  15+

Tickets: Toegang tot Sectie-C alleen met een DDW-ticket. Dit ticket geeft toegang tot alle officiële locaties gedurende het festival van 21 t/m 29 oktober.

Afslag Eindhoven biedt om het jaar een jonge maker de gelegenheid een ‘Unboxed-voorstelling’ te maken. Deze voorstellingen spelen op het Over het IJ Festival te Amsterdam. In 2023 was ‘Roadkill’ onderdeel van een wandelroute over het festivalterrein. Marieke Reijnen en Luka Krijbolder werden bij het maken van deze voorstelling begeleid door regisseur Gerrie Fiers. Tijdens Dutch Design Week 2023 is de voorstelling in reprise genomen op Sectie-C.

credits

Concept & regie: Marieke Reijnen | Co-creatie & performer: Luka Krijbolder | Geluid: Boris de Klerk | Prop: Bas Kaufmann | Foto’s: Moon Saris & Paul Beekhuis | Grafisch ontwerp: Simon van Iersel | Productie & PR: Rob van Kaam | Met dank aan: Gerrie Fiers & Over het IJ Festival

foto's

reacties voor "roadkill"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Afslag Eindhoven